Menu

GASTROEXPO

18.Targi Wyposażenia i Zaopatrzenia Gastronomii, Hoteli i Sklepów

Znakomici kucharze - Malika Juchnowicz i Krzysztof Szulborski oraz mistrzowie piekarstwa i cukiernictwa podzielą się swoją wiedzą i doświadczeniem w dniach 27-29 maja podczas Targów GASTROEXPO, BALTPIEK, POLFISH, MLECZNA REWIA. Imprezom towarzyszą szkolenia i wykłady dla profesjonalistów z branży spożywczej i gastronomicznej oraz konkursy kulinarne i cukiernicze, którym pikanterii doda prowadzący je showman Krzysztof Skiba. Pośród targowych atrakcji: live cooking, carvingowe graffiti, ogniste barmańskie show z udziałem publiczności w wykonaniu mistrzów BarCocktail oraz degustacje produktów rybnych i po raz pierwszy body sushi.  Więcej >>  

ZWIEDZAJĄCY INDYWIDUALNI:

Bilet normalny 20 zł/1 dzień
Bilet ulgowy - dla uczniów i studentów 15 zł/1 dzień

ZWIEDZAJĄCY BRANŻOWI:
Wstęp bezpłatny po zarejestrowaniu się :
- przed targami on-line REJESTRACJA
- w trakcie targów w recepcji hala A
 
w tym samym terminie Targi:
» BALTPIEK
Targi Piekarstwa, Cukiernictwa i Lodziarstwa
» POLFISH
Międzynarodowe Targi Przetwórstwa i Produktów Rybnych
» MLECZNA REWIA
Targi Mleczarstwa